بسته

سرعت سایت هنوز اهمیت دارد؟

میانگین 0 ستاره از 0 رای
چرا سرعت سایت هنوز اهمیت دارد؟

موفقیت در کانالی رسانه ای مانند جستجوی ارگانیک به محتوا بستگی دارد. سایتی که به تولید محتوای مفید مشغول است، توانایی رتبه بندی را دارد. گوگل در به روزرسانی های اخیر خود، الگوریتم ها را بیشتر در مطالب عالی و لینک های طبیعی متمرکز کرده است. اما از آنجایی که متخصصان سئو توصیه های محتوا، تحقیق در مورد کلمات کلیدی و استراتژی های کسب لینک را تعیین می کنند، باعث کاهش ارزش های فنی مانند سرعت سایت می شوند، در حالی که سرعت سایت هم اهمیت زیادی دارد.

نوشتن مطلب مفید برای کسب رتبه در SERP چیزی انکار نشدنی است، اما سرعت سایت هم دست کمی از مهم بودن ندارد. اگر شما الان به فکر سرعت سایت خود نباشید و مطالبتان را در سایتی کند بنویسید، دیر یا زود نسبت به بهینه سازی سرعت اقدام خواهید کرد؛

چرا سرعت سایت اهمیت دارد؟

شاید از خود بپرسید چرا؟ خب جواب این سوال اینجاست: کاربری را فرض کنید که به دنبال مطلبی میگردد و شدیدا به آن نیاز دارد، ازقضا شما آن مطلب را کامل، جامع و همه گیر نوشته اید و کاربر با جستجو کردن، سایت شما را می بیند و روی آن کلیک می کند، وارد وب سایت که می شود سرعت بارگذاری به حدی کند است که کاربر را فراری می دهد و سراغ وب سایت رقیبتان می رود. اول متن های نامنظم بارگذاری میشوند، بعد فونت های نوشته بارگذاری می شوند، سپس قالب سایتتان بارگذاری خواهد شد و بعد از آن تصاویر آهسته آهسته بارگذاری خواهند شد! شاید شما بگید عیبی ندارد اما من میگم چرا دارد، وقتی فردی وارد سایت شما می شود، در دو ثانیه اول مشخص می شود که در سایت شما می ماند یا به سراغ سایت رقیبتان می رود. پس بهتر است همین الان دست به کار شوید.

بهبود سرعت وب سایت

بهبود سرعت وب سایت
بهبود سرعت وب سایت | پی سی رنک

ما در اینجا چندین روش برای بهبود سرعت وب سایتتان به شما معرفی می کنیم که با انجام آنها بتوانید وب سایتی با سرعت عالی داشته باشید. میتوانید از طریق راه های زیر سرعت وب سایت خود را بیشتر کنید:

  • فعال کردن فشرده سازی
  • به حداقل رساندن CSS، جاوا اسکریپت و HTML
  • کاهش تغییر مسیر ها
  • حذف جاوا اسکریپت مسدود کننده
  • کاهش زمان پاسخگویی سرور
  • استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN)
  • بهینه سازی تصاویر و فیلم ها

تصاویر و فیلم ها را بهینه کنید

در هر سطح یا مهارتی هستید می توانید تصاویر و فیلم ها را بهینه کنید، اگر خودتان با برنامه های ویرایش ویدیو و تصویر، بهینه سازی را انجام می دهید که بهتر! اگر هم نه میتوانید افزونه ای مانند Smush را در وردپرس خود نصب کنید تا به طور خودکار اندازه ی هر تصویری را در یک مطلب کاهش دهد تا سرعت بارگذاری بیشتر شود. انجام اینکار در صرفه جویی زمان بسیار موثر خواهد بود.

CSS، جاوا اسکریپت و HTML را به حداقل برسانید

minifycode یک ابزار فوری است. ابزار های زیادی مانند minifycode.com وجود دارند که اساسا تمام فاصله های موجود در کد را از بین می برند، با اینکار اندازه کد ها و حجمشان کمتر و صفحه بهینه سازی می شود. شاید یک توسعه دهنده ای بیاد خودش فاصله ها رو حذف کنه، اما وقتی ابزارش هست و با یک کپی و پیست میتونید نسخه مینی سازی شده را دریافت کنید، چرا وقتتان را هدر می دهید.

حذف جاوا اسکریپت مسدود کننده

استفاده از یک سیستم عامل مدیریت برچسب مانند Google Tag Manager می تواند وزن جاوا اسکریپت را از صفحات شما کم کند و آنها را طوری قرار دهد تا بتوانند به همان سرعت و بدون آسیب رساندن به بقیه مطالب یا عملکرد صفحه، سرعت بارگیری را بیشتر کند. افرادی که نمیخواهند زیاد درگیر بخش فنی سایت شوند میتوانند از مدیران فنی کمک بگیرند.

تغییر مسیر ها را کاهش دهید

بیشتر بهینه سازی ها میتوانند نقشه سایت را به مشتری یا بازدید کننده منتقل کنند اما در برخی از سایت ها که شامل طرح های پیچیده هستند، کاربر با وارد شدن به آنجا کلا گم می شود و نمیداند از کجا برای رسیدن به خواسته خود اقدام کند. توصیه میکنیم تغییر مسیر های اضافی که باعث سردرگمی کاربر/بازدیدکننده/مشتری می شوند را حذف کنید.

حافظه پنهان مرورگر

ذخیره کردن منابع وب سایت که تغییر نمی کند برای بارگیری سریع تر سایت بسیار مفید و ساده هست. اگر کنترل فایل hatccess را داشته باشید، انجام آن آسان است. همچنین میتوانید از افزونه ها هم برای مدیریت تنظیمات حافظه پنهان استفاده کنید.

کاهش زمان پاسخگویی سرور

روش های زیادی برای بهبود زمان پاسخگویی سرور از جمله استفاده از سرویس میزبان وب قابل اعتماد، بهینه سازی پایگاه داده هایی که عملکرد را به وب سایت ارایه می دهند و نظارت بر کاربرد های PHP وجود دارند. اگر میخواهید زمان پاسخگویی سرور را کاهش دهید، پیشنهاد میکنیم حتما مطلب “زمان پاسخگویی سرور را با ۷ روش کاهش دهید” بخوانید.

استفاده از شبکه توزیع محتوا (CDN)

این یکی خیلی خرج برمیداره (صد ها یا هزار دلار در ماه) و بسیار وقت گیر هم هست. البته لازم نیست هر کسی از CDN استفاده کند؛ معمولا کسب و کار های بزرگ و تجاری نیازمند استفاده از CDN برای ارائه خدمات خود خواهند بود. مطالعات نشان می دهد که گوگل از “زمان بایت اول” (TTFB) برای رتبه بندی نیز استفاده می کند و CDN زمان بایت اول را خوب کاهش می دهد.

سرعت عالی برای همه!

امیدواریم این مطلب برای بهبود سرعت عمل سایتتان مفید باشد. افزایش سرعت سایت هم برای شغلتان و هم برای تبدیل کردن اینترنت به مکانی بهتر، مفید است، این دو چیز هایی هستند که هر بازاریابی میتواند به آن افتخار کند.

منبع: moz.com

دکتری ریاضی، 12 سال سابقه سئو و بهینه سازی سایت

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط ریکپچا و گوگل محافظت می شود سیاست حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.